advies, coaching & INTERIM 


Opdrachtgevers o.a: IKEA, Kiwa, Liberty Global, Siemens, L'Oreal, HAL Investments, Liftinstituut, Resto VanHarte, ZiggoVodafone, Lely, Louwman en diverse MKB ondernemingen 

advies

Financieel-organisatorisch strategisch advies en toezicht voor ondernemers en bedrijven. Het doel, een optimaal bedrijfsresultaat bereiken en lange termijn waardecreatie.  

Uitgangspunten zijn: digitalisering, communicatie, samenwerking, efficiĆ«nte bedrijfsvoering, eenvoud, duurzaamheid, ethiek en praktische uitvoerbaarheid. 

Als gevolg van veranderingen (groei, innovatie, digitalisering, internationalisatie, reorganisatie, wetgeving, klantbehoefte) kunnen ondernemingen uit balans raken en behoefte hebben aan een nieuwe focus en prioriteiten. Door de doelen, cultuur en onderliggende processen inzichtelijk te maken, kunnen bedrijfsplannen worden opgesteld die realiseerbaar zijn en bijdragen aan een optimaal resultaat. Een organisatie wordt weer bestuurbaar, is in control en alle energie en focus kan (weer) worden ingezet voor uw primaire missie en idee.

Door mijn brede ervaring in het bedrijfsleven op verschillende niveaus, wordt expertise in financieel management gecombineerd met commerciƫle zakelijkheid en lange termijn visie.

Er kan sprake zijn van een ad-hoc consult, langdurige samenwerking in de vorm van toezichtouderschap als commissaris of een meer projectmatige karakter, zie hiervoor ook de informatie bij "interim".

coaching

Hubelle biedt verschillende soorten coaching: o.a. persoonlijk, leiderschap, teams, forest-bathing en on the job.  Sinds 2011 ben ik EMCC geaccrediteerd coach na het volgen van een post-HBO opleiding. 

Tijdens de coaching gaan we in principe altijd naar buiten. De natuur geeft ruimte (nodig om een proces op gang te brengen), brengt rust (reflectie, stress verlagend), symboliek (beelden zeggen vaak meer dan 1.000 woorden), beweging (essentieel voor verandering), is prachtig en draagt bij aan een goede gezondheid. Allemaal elementen die bijdragen aan een effectief traject. 


Een persoonlijk traject begint bij een vrijblijvende intake, gevolgd door een aantal sessies van 1,5 uur. Indien de werkgever sponsor is van het traject kan er optioneel een drie-gesprek plaatsvinden met betrokkenen uit de organisatie. 

Teamcoaching is maatwerk en kan eenmalig of in een programma.

 
Om te ontspannen, stress te verlagen en zo je welzijn te verbeteren bied ik o.a. Bosbaden (Forest Bathing) en EcoNIDRA aan. Extra info kan je vinden op de pagina over Workshops en op de website Ontspannen in de natuur.

De sessies buiten gaan altijd door (immers elk weer en seizoen brengt zijn eigen symbolen, beelden en gevoelens), dus laat je verrassen en inspireren. 


interim 

Wanneer: Bij een project (o.a. transformatie, digitalisering,  reorganisatie, implementatie) of tijdelijke onderbezetting (o.a. vacature, zwangerschapsverlof, ziekte) of wanneer er behoefte is aan financieel management, maar geen fulltime positie of budget,  dan kan Hubelle interim / freelance ondersteuning bieden. Uiteraard zijn er ook andere scenario's bespreekbaar.

Hoe: Naast de traditionele interimstructuur, kan ik ook een aantal uren of dagen per week worden ingehuurd als de strategisch meedenkende professionele financieel rechterhand van de directie of ondernemer. Parttime financieel management is flexibel en met name geschikt voor bedrijven die willen doorgroeien, een verandering meemaken en orde op zaken willen stellen. Organisaties die behoefte hebben aan hoogwaardige kennis, maar niet aan een fulltime manager of collega. De omvang, planning en inzet worden onderling afgestemd. Wanneer de behoefte na verloop van tijd verandert, verandert ook mijn inzet.

Branche-ervaring o.a.: retail, industrie, ICT, luchtvaart, FMCG, dienstverlening, SSC, liefdadigheid, franchise, urban farm, travel & leisure